• TREFFER GODT: Torgeir Strand Osmo når en solid hastighet i sitt uoffisielle andreforsøk. FOTO: Pål Jacobsen

Lørdag møtes Brumunddal og HamKam til en real folkefest og et forrykende 16. mai-oppgjør.

Før storkampen har skuddlegende Pål Jacobsen og HATV utfordret fire Brumunddal-karer med grønnhvit fortid til å teste skuddføttene sine på lørdagens derby-arena: Sveum.

I videoen over får du se hvordan det gikk da veteranene Viggo Tollefsen, Rune Sørum og Knut Skjelseth samt unggutten Torgeir Strand Osmo målte skuddkrefter med ballen fra Corner-serien "Hvem kan skyte hardere enn Pål?", som forteller hvor hardt den har blitt skutt.

Se også hvordan Stanges herrelag, som har målforskjellen 0-23 etter tre serierunder, klarte seg i onsdagens Corner-episode, som ligger i høyremargen.

Knallskudd

Før tevlingen på Sveum virker Pål Jacobsen, som sparket en fotball i 159 km/t for snaue 40 år siden, nokså sikker på at rekorden hans vil overleve de fire angrepene.

- Jeg blir overrasket om noen her slår min hastighet fra 1976, sier den tidligere måljegeren i videoen.

Men én av de fire Brumunddal-karene med Briskeby-spill på CV-en, Torgeir Strand Osmo, treffer ordentlig godt.

Se Dala-forsvarerens knallskudd og finn ut hvordan Tollefsen, Sørum og Skjelseth taklet presset i videoen øverst på siden! 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.