• NESTEN: Emil Sildnes hadde en haug av sjanser, men ballen ville ikke inn. Her er han i duell med Senjas Daniel Mikkelsen.

Til neste år forandres divisjonssystemet i 2. divisjon.

I år er det 56 lag fordelt på fire avdelinger, mens det blir to avdelinger med 16 lag til neste år.

Oppsal, som har slitt med å ta poeng i høst, ligger ett poeng under nedrykksstreken med fem kamper igjen.

I går gikk Oppsal på en ny smell hjemme på Trasop. Senja ble for sterke og vant 2–0.

Emil Sildnes hadde tre kjempesjanser, men feilet.

gulrot

Sildnes forteller at Hamar-guttene har pratet om muligheten for å spille på Briskeby.

– Vi har snakket mye om å møte Kamma neste sesong, og det er helt klart en stor gulrot for oss.

Det hadde vært morsomt å dra til Briskeby og ta tre poeng, sier Sildnes med et smil.

Han var derimot ikke fornøyd med seg selv i går.

– Vi må begynne å vinne kamper, og jeg må score på de mulighetene jeg får, sier han.

Erik Hulleberg, som var i HamKams A-stall i 2012, forteller at han ønsker å møte gamleklubben.

– Det er HamKam-gulroten som gir oss motivasjon. Vi ønsker å vinne og overleve i divisjonen, men vi har et lite øye på Kamma, og vi har snakket mye om dem.

får ros av treneren

Trener Gisle Olsen er glad for at Hamar-guttene har kommet inn i laget hans.

– Mikkel kom før 2015-sesongen, og han hadde en nøkkelrolle da vi rykket opp. Mats kom inn da det gjensto fire kamper sist sesong, og han var også veldig god og viktig, sier han.

Sildnes og Hulleberg kom inn før årets sesong.

– Vi spurte Mats og Mikkel om de kjente noen som kunne være med på laget, og da kom Erik og Emil inn. De har vært viktige – som resten av Hamar-gutta, sier han.

sildnes-opptrening

Olsen forteller at han var spent på hva Sildnes kunne bidra med, og han ga ham muligheten til å trene seg opp.

– Emil ble matchet forsiktig under treningskampene. Han spilte 20–30 minutter i de fleste kampene, før vi begynte å matche ham hardere. Han spilte mot et spansk lag da vi var på treningsleir i Spania, og da fikk vi se at han kunne holde i 90 minutter, sier Olsen og legger til:

– Emil har måttet forandre måten han spiller på. Før kunne han løpe fra folk, men nå må han tenke litt annerledes. Rykket er der fortsatt, men han har ikke den samme toppfarten. Men Emil er en veldig viktig spiller for oss.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.