Dette er lagene HamKam skal bryne seg på neste sesong:

Hønefoss, Elverum, Byåsen, Stjørdals-Blink, Nardo, Gjøvik-Lyn, Nybergsund, Brumunddal, Rosenborg 2, Brattvåg, Molde 2, Strindheim, Tynset.

Fredrik Sjølstad, som er i tenkeboksen om ny kontrakt, håper de mange lokaloppgjørene kan få opp interessen igjen.

- Det blir mange kamper mot lokale lag, og det er nok bra for interessen. Jeg tror klubben bør være ganske fornøyd med den avdelingen her, sier Sjølstad.

John Anders Rise deler Sjølstads oppfatning om divisjonen.

- Vi får en del turer til Trondheimsområdet igjen, men det må vi tåle. Det er uansett morsomt med alle de lokale oppgjørene, sier Rise, som er usikker på hva Hønefoss kommer til å stille med til våren.

- Akkurat nå ser det ut som Hønefoss sliter litt. De er kanskje litt i den samme situasjonen som vi var i etter nedrykket i 2014, sier Rise.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.