HATVs Corner starter sin direktesending fra Briskeby klokka 17.45 før HamKams kamp mot Kristiansund. Like før kampstart klokka 18.00 starter også vår coveritlive-sending som gir deg de viktigste detaljene fra kampen minutt for minutt.

I pausen kommer Corner tilbake med intervjuer og en oppsummering. Etter kampen blir det en enda fyldigere oppsummering med flere intervjuer og reaksjoner fra kampen.

Det store spørsmålet nå før kampen er hvordan HamKam-spillerne takler den triste nyheten rundt Emil Sildnes og komplikasjonene med beinbruddet hans. Sildnes har som kjent nå fått beskjed om at det for hans del vil handle om å kunne gå på beinet igjen. En videre fotballkarriere er utelukket nå.

I disse sendingene får du selvsagt også svaret på om Truls Jevne Hagen blir spille.klar til kampen. Fra før er det klart at Pekka Lagerblom ikke rekker kampen, mens John Anders Rise er erklært spilleklar.

- Det er deilig å være 100 prosent igjen, og jeg gleder meg til å spille. Jeg har fått veldig bra behandling av fysio Magnus Nilsen, både en og to ganger om dagen. Jeg setter stor pris på det, sier Rise, som slet med en kjenning i låret, og spilte ikke bortekampen mot Nest-Sotra.

Modølen har kun gått glipp av en kamp per sesong de siste tre sesongene. Han håper den statistikken holder, slik at han kan spille resten av kampene denne sesongen

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00