HATVs Corner starter sin direktesending fra Briskeby klokka 17.45 før HamKams kamp mot Kristiansund. Like før kampstart klokka 18.00 starter også vår coveritlive-sending som gir deg de viktigste detaljene fra kampen minutt for minutt.

I pausen kommer Corner tilbake med intervjuer og en oppsummering. Etter kampen blir det en enda fyldigere oppsummering med flere intervjuer og reaksjoner fra kampen.

Det store spørsmålet nå før kampen er hvordan HamKam-spillerne takler den triste nyheten rundt Emil Sildnes og komplikasjonene med beinbruddet hans. Sildnes har som kjent nå fått beskjed om at det for hans del vil handle om å kunne gå på beinet igjen. En videre fotballkarriere er utelukket nå.

I disse sendingene får du selvsagt også svaret på om Truls Jevne Hagen blir spille.klar til kampen. Fra før er det klart at Pekka Lagerblom ikke rekker kampen, mens John Anders Rise er erklært spilleklar.

- Det er deilig å være 100 prosent igjen, og jeg gleder meg til å spille. Jeg har fått veldig bra behandling av fysio Magnus Nilsen, både en og to ganger om dagen. Jeg setter stor pris på det, sier Rise, som slet med en kjenning i låret, og spilte ikke bortekampen mot Nest-Sotra.

Modølen har kun gått glipp av en kamp per sesong de siste tre sesongene. Han håper den statistikken holder, slik at han kan spille resten av kampene denne sesongen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.