– Oi! Dette blir ikke lett, sier Odd Bekk når HA-sporten ber han plukke ut sitt all star team i HamKam i sitt 28. år som materialforvalter for HamKams A-lag.

Hvor mange spillere Odd Bekk har skodd og skaffet fotballutstyr siden han ble materialforvalter i 1989, har 68-åringen ikke tall på.

– Jeg registrerte at Vegar Bjerke hadde hatt nærmere 150 forskjellige lagkamerater i sin HamKam-karriere fra 1997 til 2013, forteller Bekkern.

Dobler vi Bjerkes tall, så er nok ikke det å ta i. Derfor er det heller ikke lett å plukke ut favorittlag sånn helt direkte for Bekk.

– Det må bli en kombinasjon av fotballkvalitet og mitt forhold til spillerne, sier Bekkern som kommer på flere og flere som burde ha vært med i 11’eren, men som må nøye seg med en plass i 20-mannstroppen.

Bekks utvalgte (4-4-2): Ivar Rønningen–Axel Smeets, Terje Kojedal, Peter Sørensen, Tom Henning Hovi–Jan Michalsen, Ståle Solbakken, Vegard Skogheim, Petter Vaagan Moen–Espen Olsen, Markus Ringberg.

Benken: Svein Inge Haagenrud, Ramiro Corrales, Jarl Andre Storbæk, Joachim Sørum, Truls Jevne Hagen, Tommy Øren, Kenneth Dokken, Vegar Bjerke, Marius Gullerud.

Trenerteam: Ståle Solbakken og Vegard Skogheim.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.