Unggutten fra Hamar gikk fra HamKam til Stabæk tidligere i sommer. I går fikk han debuten i 2. divisjon for eliteserielaget, og 16-åringen grep sjansen han fikk med begge hendene.

Pedersen fikk sjansen da laget lå under 0-1 mot Skeid, men kun tre minutter etter han kom på banen skapte Pedersen balanse i regnskapet.

Spissen snappet ballen frekt fra en Skeid-forsvarer, og alene med keeper plasserte han ballen mellom beina på Skeid-keeperen.

På overtid var Pedersen klok og tøff foran mål og scoret sitt andre for dagen.

Her kan du ser et intervju med matchvinneren på Stabæk sin egen hjemmeside.

Stabæks hjemmeside

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.