Det bekrefter HamKam-trener Kent Bergersen tirsdag.

- Vi ble i dag enige om en avtale ut året, sier Bergersen, og legger til at spilleren finansieres ved hjelp av eksterne midler.

Allsidig spiller

Skovgaard kan bekle samtlige posisjoner i forsvar, og er en type spiller Bergersen han ønsket seg.

- Han er først og fremst en fantastisk fyr, som gled rett inn i gruppa her etter 10 minutter. Han har bra fysikk, brukbar fart, bra spilleforståelse og gode ferdigheter. Nå er det kun snakk om å få han i form, så er han klar til å bidra, sier Bergersen.

Treneren ble imponert over den allsidige dansken i treningskampen mot Raufoss.

- Jeg synes han var god, spesielt i 2. omgang. Det er kort tid til overgangsvinduet stenger, og jeg føler meg trygg på at Thobias kan bidra.

Gode referanser

Skovgaard har ikke spilt fotball på noen måneder, men spilte universitetsfotball i USA i fjor. Tidligere har han spilt under Ståle Solbakken i FC København, senere i KB Køge og Akademisk BK på nivå 2 i Danmark. 23-åringen har også fått med seg landskamper på U18- og U19-nivå i tillegg til en A-landslagssamling under Morten Olsen.

- Han har over 50 kamper på nivå to i Danmark, som er på et høyere nivå enn vi er nå. Jeg har fått gode referanser på han gjennom assistenten til Ståle Solbakken, som kjenner godt til han. Han mener Thobias skal være mer enn god nok for dette nivået når han kommer i topp fysisk form, sier Bergersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.