Tidligere i høst skrev Dala-duoen Franck Semou og Saihou Jagne under for HamKam. Nå vil Dala sikre seg fire unggutter i HamKam.

- Vi har sendt brev på Syver Karlsen, Henrik Lehne Olsen, Valentin Blaka og Kristian Eriksen, forteller Kevin Knappen.

17-18 aktuelle

Så langt er 12 spillere klare for Dala kommende sesong, i tillegg til at ungguttene Borys Gwarda og Peder Jensbak Nysæter fortsatt er i klubben.

- Vi leter lokalt og semi-lokalt, forteller Knappen og forklarer at det betyr at de se etter spillere fra Lillehammer i nord og ned til øvre Romerike i sør.

- Totalt har vi nok sendt ut brev til 17-18 spillere, uten at vi kan gjort stort mer enn nettopp det foreløpig, sier Knappen som ikke vil røpe hvilke spillere det er snakk om.

- Det jeg kan si er at det er gutter som har spilt enten i 2.- eller 3.divisjon i år, sier Knappen.

Fortsetter å trene

Laget fra Sveum fortsetter å trene i noen uker før spillerne tar ferie. Så langt har ingen aktuelle nykommere vist seg fram på treningene, men Knappen håper at noen interessante og aktuelle spillere dukker opp i løpet av de kommende ukene.

- De vi har sendt brev på er spillere jeg sjøl kjenner til, eller som andre har tipset oss om.

Disse er klare

Brumunddal har kontrakt med følgende spillere så langt:

Håkon Aalmen, Christoffer Heier Solbakken, Rune Pettersen, Jonatan Helmersen, Fredrik Haave Andersen, Markus Haave Andersen, Stein-Erik B. Werven, Torgeir Strand Osmo, Kjetil Gerhardsen, Gulbetin Güven, Espen Grini og Anders Ludvigsen.

Olle Olle på veg bort

- I tillegg til disse er vi i dialog med keeper Christian Aarbogh Bjerke. Han er positiv til å fortsette, men har ikke skrevet under ennå, forteller Knappen som foreløpig ikke har skrevet avtale med Dardan Rexhaj, Vegard Ruud og Alain Junior Olle Olle.

- Vi har ikke stengt døra for Olle Olle, men vi har også gitt beskjed om at han står fritt til å finne seg en ny klubb, sier treneren.

Fra før er det klart at Franck Semou og Saihou Jagne spiller for HamKam kommende sesong, men Andreas Hovemoen har valgt å legge opp.

Per Anders Skjelseh har gitt klubben beskjed om han han velger å trappe ned.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.