Mjøndalen
Emil Dahle scoret to mål før pause, og HamKam avsluttet omgangen imponerende.
Men så var det slutt.
- Vi falt sammen, ble for defensive, både spillemessig og mentalt. Dette var surt, sier Dahle, som tuslet av banen sammen med Mjøndalens Pål Kirkevold og Jonathan Borrajo etter kampen.
Begge har spilt i HamKam.

Gode kamerater

- Jeg snakker med Pål jevnlig. Vi er gode kamerater. Jeg prøvde å jekke ham ned etter kampen, sier Dahle og fortsetter:
- Det virket som alle var tente i pausa. Vi skulle fortsette der vi slapp i 1. omgang. Det startet som 1. omgang, de hadde litt press, og vi trodde nok det skulle roe seg. Vi har vært gode til å rydde unna i egen boks tidligere i sesongen, men det ble tungt i dag. Kanskje spilte det inn at det var mer som sto på spill nå, sier Emil Dahle.
Kamerat Pål Kirkevold var naturlig nok mer fornøyd. Han scoret Mjøndalens andre mål.
Den tidligere HamKam-spilleren kriget ballen i mål etter passivt forsvarsspill av HamKam.
- Vi trøkket skikkelig til i 2. omgang. Det var også planen. På scoringen luktet jeg muligheten, og plutselig lå ballen foran meg. Da var det bare å klinke til, sier spissen, som syntes det var spesielt å kjempe om en kvartfinalebillett mot gode kamerater.
- Det var litt spesielt. Jeg har jo spilt i HamKam i to sesonger, og Edmir Asani og Emil Dahle er kjempegode kamerater. Jeg snakker ofte med dem, sier Kirkevold, som kom til HamKam fra Molde sammen med Dahle i 2010.

- Spilte rundt oss

Kirkevold var imponert over HamKam i 1. omgang.
- De hadde skikkelig taket på oss før pause, og spilte rundt oss da. Men de falt helt sammen etter pause. Jeg synes vi vant fullt fortjent. Vi løp mye mer etter pause, og var oppe i press. Der slet vi i 1. omgang, sier Pål Kirkevold, som havnet i en verbal fight med Asani i 2. omgang. Kirkevold ville ha straffe, men fikk gult kort for filming. Gult fikk også Asani, som ble veldig irritert.
- Det var litt klabb og babb der, men det er slikt som skjer i kampens hete.

- Vi ble feige

Det var utrolig stor forskjell på omgangene til HamKam i går kveld.
Det var himmel og helvete.
Det siste likte kaptein Oddbjørn Lie svært dårlig.
- Dette er noe av det sureste jeg har vært med på. Vi var gode i 1. omgang, men etter pause ble vi rett og slett feige. Vi ble resultatorienterte. Det går kun i de siste fem minuttene. Det virket som om vi skrudde av en bryter. Vi ble puslete, sier HamKam-kapteinen.
Mens HamKam nå kan konsentrere seg om seriespillet resten av sesongen, får Kirkevold og Co. en svært tøff oppgave borte mot Molde i kvartfinalen 3. juli.
Det skulle nok Emil Dahle veldig gjerne ha fått med seg.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.