HAMAR: I morgen braker det løs med HamKam - Aalesund på Briskeby Gressbane. Det er en kamp HamKam «må» vinne og i alle fall ikke tape.

Fokuset og konsentrasjonen må ligge på et helt annet nivå enn hva som var tilfellet på fredagens økt.
Den siste delen av treningen brukte trener Arne Erlandsen på å terpe avslutninger. Sidebackene og kantspillerne la inn, og resten møtte innlegget med avslutning.
Vi tok vekk de dårlige innleggene og talte dem som i kampsituasjon, ville blitt betraktet som en målsjanse. Resultatet var ikke oppløftende.
På 74 avslutningsforsøk i gode posisjoner, hvor spillerne sto helt umarkert alene inne i sekstenmeterfeltet, maktet HamKams spillere kun å score 12 ganger.
Da er det kanskje ikke så rart at HamKam kun har scoret 15 mål på årets første 19 kamper i serien.
Trener Arne Erlandsen var ikke fornøyd med prestasjonene.
- Det var i perioder altfor dårlig fokus og for dårlig konsentrasjon. Dette holder ikke i kamp, men spillerne vil ikke gjøre slik i kamp heller, sier Erlandsen til h-a.no.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.