Da HA-sporten sto utenfor HamKam-garderoben og ventet på spillerne og treneren, hørte vi tydelig at Knappen hevet stemmen til gruppen: - Gled dere over seieren! Dere sitter stille her - som om vi har tapt, freste han til spillerne. 

- Hvorfor ga du spillerne den skyllebøtta? 

- Vi sitter her inne som om vi har tapt, og det funker ikke. Vi kan ikke bli så blaserte at vi ikke gleder oss over tre poeng, sier Knappen til HA-sporten.

- Er det ikke litt positivt at spillerne er litt skuffet over prestasjonen? 

- Det får vi bare drite i rett etter kampen. Vi får ikke mer enn tre poeng i en fotballkamp. Vi skal gå gjennom kampen til uka, og da er det mer tid til å se på prestasjonen. 

Tabelltopp

Før kampen lå Alta og Skeid likt med HamKam på toppen av tabellen.

Alta spilte 2-2 hjemme mot Asker, mens Skeid tapte 0-1 hjemme for Grorud. Dermed ruver HamKam ensomt på toppen.

Knappen vil derimot ikke tenke for mye på tabellen.

- Vi kan ikke se på tabellen ennå. Det er for tidlig, for vi må ha fokus på oss selv nå, sier treneren, som sa følgende om lørdagens kamp:

- Førsteomgangen er OK pluss, mens andreomgangen ikke er bra nok. Men vi står bedre i posisjonsspillet vårt, og vi gir dem få sjanser, sier han.

Sollie Rønning-goal

HamKam ledet 1-0 etter de første 45 minuttene.

Omgangen var verken god eller spesielt underholdende å se på, men da det gjenstod fem minutter, fikk HamKam en gavepakke av de sjeldne. Målvakt Orhan Simsek skulle ta imot et innkast, men ga ballen rett til Ivar Sollie Rønning - som satte kula inn det tomme buret.

KFUM hadde en stor sjanse da Emil Mikael Ekblom fikk god tid til å sikte fra 16-meterstreken, men Lukasz Jarosinski kom seg ned i hjørnet og slo ballen ut til corner.

svak andreomgang

Vertene slet med å få spillet til å sitte etter pause, og de ble spilt veldig lave. KFUMs vingbacker kom til en haug av innlegg, men midtstopperne Francois Yabré og Ruben Alegre headet den ene crosseren etter den andre unna. 

KFUM hadde en stor mulighet da Ekblom fikk to mulighet foran Jarosinski. Det første skuddet ble reddet, mens returen havnet et godt stykke over mål. 

HamKams lag (4-2-3-1): Luksaz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Francois Yabré, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero - Truls Jevne Hagen, Markus Solbakken - Petter Vaagan Moen (Marius Bratberg Lund fra 90.), Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen (John Anders Rise fra 78.) - Kevin Beugre (Valentin Blaka fra 87.)

Benk: Lars Jendal, John Anders Rise, Marius Bratberg Lund, Valentin Blaka, Sander Eng Strand, Mathias Pedersen Aasand. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00