HAMAR: HamKams Steve Cooreman har slitt med en kneskade i lang tid. I gårsdagens kamp mot Gjøvik-Lyn spilte han samtlige 90. minutter, og belgieren ser ut til å gå lysere tider i møte.

- Jeg har trent for fullt med A-laget i to uker nå, men dette var min første kamp, og ett skritt i riktig retning, forteller Cooreman etter kampen.
Ett godt tegn er det også at han ikke kjente noen smerter i løpet av kampen.
- Jeg ble bare veldig sliten, smiler han.
- Er du klar for A-lagsspill?
- Det er opp til treneren, men jeg håper å kunne sitte på benken, og få et lite innhopp.
Det var Gjøvik-Lyn som kom best i gang på Hamar i går. Til tross for at HamKam stilte med sju A-lagsspillere, klarte de ikke å bite fra seg, før de siste 45 minuttene.
Positivt var det at Leonardo da Silva scoret to mål.
I tillegg var Jon Anders Rise god på høyre kanten.
- Leonardo har et godt venstre bein, og jeg tror han har mer inne, sier Cooreman om HamKams nye spiss.

fotballfakta
Terningkast 3
HamKam 2 - Gjøvik-Lyn 4-2 (0-1)
HAMAR: 14. serierunde i 3. divisjon avd. 07.
Treningsfeltet på Hamar stadion
Om lag 20 tilskuere.
Mål: 0-1 (17), 1-1 Jon Anders Rise (50), 2-1 Leonardo Da Silva (57), 2-2 (63), 3-2 Christopher Snekkevik (79), 4-2 Da Silva (81).
Gule kort: Kristoffer Hagen
Dommer: Kristian Randen.
HAMKAMs LAG (4-4-2): Ivar Rønningen - Steve Cooreman, Juha Pasoja, Joachim Sørum, Truls Jevne Hagen - John Anders Rise, Kristoffer Hagen (Fredrik Andersen fra 70.), Olav Sveen (Stian Bergsodden fra 81.), Adem Güven - Christopher Snekkevik, Leonardo da Silva
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.