HAMAR: Når Briskeby står ferdig, blir kapasiteten 10.200 sitteplasser.

Jørn Nielsen har en bønn til de som har tenkt å se årets første seriekamp på anleggsområdet Briskeby:

- Kom tidlig!
- Kjøp billetter på forhånd. Kom tidlig og gå på do før dere setter kursen for Briskeby, foreslår arrangementssjen. Med det antyder han at toalettmulighetene ikke akkurat er enorme.

Han ønsker velkommen til en fotballkamp på en byggeplass. HamKam er helt avhengig av en midlertidig brukstillatelse og et samspill mellom arrangørene, brannvesen, politi og kommunen ellers.

Utsolgt?
- Det blir plass til et sted mellom 800 og 1.200 sittende tilskuere på den nedre delen av den nye sittetribunen mot Fredvang. De faste setene er ennå ikke montert. Folk får utlevert sitteunderlag ved inngangene. Det blir også provisoriske plasser til presse, TV og radio på den nye tribunen. På den gamle sittetribunen er det fortsatt plass til 2.300 tilskuere.

Nielsen har god tro på at den blir utsolgt til Vikingkampen.
På klubbhuset er det 442 sitteplasser, og foran klubbhuset skal 1.000 tilskuere stå. 230 av disse plassene er reservert Viking-fansen.

Storskjerm
- Totalt kan det bli plass til ca. 5.000 tilskuere til årets første kamp. Flere slipper vi ikke inn. Jeg tipper at 300 - 400 kan risikere å bli stående utenfor portene - uten billett og mulighet til å komme inn. Derfor nok en gang: Kom tidlig! Det er nok å finne på før kampen. Du kan for eksempel følge med på storskjermen, som blir plassert mot Vangsvegen. En nyhet er også digitale boards, elekstroniske reklameskilt foran den gamle tribunen og halvparten av kortsida mot Vangsvegen.
Større kapasitet
Til den andre hjemmekampen mot Stabæk 27. april, økes antakelig Briskebys kapasitet med 2.000 tilskuere

- Da er det meningen at hele vestsida mot Fredvang er klar med ca. 2.000 ferdige seter. Jeg håper også at det går an å bruke deler av tribunen mot Vangsvegen, sier Jørn Nielsen, som hadde besøk av Norges Fotballforbunds arrangementssjef Dag Vestlund og anleggssjef Ole Myrvold i går.
- De syntes at vi var godt forberedt til den første hjemmekampen og hadde ingen innvendinger til opplegget vårt.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.