• TØFF OPPLEVELSE: Torgeir Strand Osmo (18) fikk sin første ligakamp fra start for HamKam da Ull/Kisa sikret seg tre uhyre viktige poeng. FOTO: Fredrik Hubred Hagen

HamKam - Ull/Kisa 0-1

HamKam måtte slå bunnrival Ull/Kisa for å holde virkelig liv i håpet om overlevelse i 1. divisjon. Med en nykomponert startellever og Torgeir Strand Osmo på høyrebacken, fikk grønnbuksene det tøft mot de nedrykkstruede gjestene fra Jessheim.

Anført av storvokste Chuma Anene på Ull/Kisas venstrekant, kjørte tabellens nummer 15 over HamKam i første omgang.

- Han har kraftigere fysikk og høyere fart enn meg, så det var vanskelig å komme opp i duellene, beskriver HamKams uerfarne høyreback etter møtet med overmakten.

- Kai Kristiansen sa i Corners pausestudio at han sannsynligvis er den beste spilleren du har møtt mann mot mann. Er han det?

- Ja, det stemmer nok, bekrefter Osmo, som slet tungt i første omgang, men fant rytmen og spilte seg opp etter sidebyttet.

Anene-chip avgjorde

Etter 40 bortedominerte minutter falt kampens avgjørelse på Briskeby, og nettopp Anene sto bak Ull/Kisas scoring. Holmlia-mannen løftet Shåresh Ahmedi gjennom med en lekker chip, og Ahmedi plasserte 1-0 forbi Lars Øvernes.

Magnus Sylling Olsen og Ike Fofanah fikk hver sin enorme mulighet til å score for Kamma, men begge bommet med sine headinger.

- Det vil seg ikke. Vi har noen sjanser som ikke tipper vår vei, og det går ikke akkurat på skinner, sier forsvarstalent Osmo.

De to store HamKam-sjansene til tross: Det var slett ikke ufortjent at Ull/Kisa tok tre poeng i det viktige bunnoppgjøret.

- Alt i alt er det vel fortjent at de vinner, avslutter Osmo nøkternt.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet øverst på siden.

HamKams lag (4-4-2): Lars Øvernes - Håkon Aalmen, Torgeir Strand Osmo, Aziz Idris, John Anders Rise - Magnus Sylling Olsen, Pekka Lagerblom (Daniel Bekkevold fra 74.), Viktor Adebahr, Henrik Lehne Olsen (Kristian Eriksen fra 80.) - Tore Andreas Gundersen, Heidar Geir Juliusson (Ike Fofanah fra 20.).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.