Søndag barker HamKam og Raufoss sammen på Briskeby, men for HamKam-sjefen betyr ikke kampen mer enn de andre matchene i løpet av sesongen.

– Dette er en spesiell kamp for fansen til begge lagene. Hvor mye tenker du på det?

– Det tenker jeg ikke så mye på. Jeg har møtt Raufoss mange ganger i løpet av årene, og jeg ser på dette som en kamp som alle andre. Når du spiller for HamKam, er alle kamper spesielle, sier Knappen til HA-sporten.

Jevne Hagen gleder seg

Men selv om Knappen ikke ønsker å gjøre kampen større enn hva den er, er Truls Jevne Hagen spent før duellen med de gule.

– Raufoss har alltid vært, i hvert fall så lenge jeg har vært i klubben, en stor konkurrent for HamKam. Vi har møtt hverandre mange ganger i 1. divisjon, og det er der vi helst skulle møtt dem nå, sier HamKam-sliteren.

Kampen blir sendt direkte på Eurosport, og det er forventet å komme mange tilskuere på Briskeby.

– Det er moro å få spille på TV. Men jeg håper selvfølgelig at så mange som mulig går på matchen, ikke ser den hjemme, sier han.

Analysert Raufoss

Knappen, som ikke var fornøyd med lagets reaksjon etter 1-0-seieren mot KFUM, føler seg godt forberedt på hva Raufoss kommer med.

– Raufoss byr oss på bra kamp. De er sterke fysisk, raske på overganger. De er robuste, og de har gode kvaliteter – både som lag og med flere gode enkeltspillere. Men de har også noen svake sider, som vi har sett, og det skal vi utnytte, sier han.

Til tross for at HamKam leder serien etter seks kamper, har ikke spillet vært blendende hele veien.

– Vår største fiende er oss selv. For vi er gode nok til å kunne slå dem, og det må vi tro på. Og det skal vi gjøre, sier Knappen.

Selvtillit

HamKam har kun sluppet inn ett mål så langt denne sesongen.

Og da bryr ikke Jevne Hagen seg så mye om at spillet ikke har vært all verden.

– Det har vært mye bra i det defensive spillet vårt. Vi har sluppet til få sjanser imot. Og så har vi fått en god trygghet med Luksaz (Jarosinski) i buret. Vi spiller med selvtillit, sier Hagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.