Kongsvinger – HamKam 2-1:

Forrige sesong rykket Elverum ned med 24 poeng på 30 kamper. Det ga et poengsnitt på 0,8 poeng per kamp.

Nå er det fremdeles tidlig i årets sesong, men det er liten tvil om at HamKam bør plukke mer poeng, jevnere, dersom de skal komme seg unna bunnstriden.

Tenker ikke på snittet

– Vi skulle gjerne hatt mer poeng, og det burde vi hatt. Vi må bare jobbe hardere. Ingenting kommer lett, og det ser du på alle de kampene der. Det er tre poeng opp til kvalik, og det er tett. Alle slår alle, men vi må fokusere på neste kamp og det er Florø, sier Kevin Knappen til HA-sporten.

Da han blir fortalt at man forrige sesong rykket ned med 0,8 poeng i snitt, og at HamKam så langt ligger litt over det snittet, svarer Knappen:

– Det driter jeg i, egentlig. Vi skal vinne neste kamp, svarer Kevin Knappen kort tid etter 2-1-tapet mot Kongsvinger.

Mener de ikke er gode nok

Vikarierende kaptein Kristian Lønstad Onsrud sliter med å forklare hvorfor grønnbuksene kun står med sju poeng på de åtte første kampene.

– Det er vanskelig å si. Man kan selvfølgelig snakke om marginer imot og for, men når du summerer opp over flere kamper, så er det ikke bare marginer, sier han.

Gjøvik-gutten mener Kamma må opp flere hakk, dersom de skal plukke flere poeng.

– Vi må bli bedre, enkelt og greit. Vi har vist i enkelte kamper at vi har nivået inne, så vi må bare få det nivået oftere og luke bort de små tingene som ikke helt sitter, defensivt og offensivt, som kan bikke kampene i vår favør, forklarer Lønstad Onsrud.

Han ønsker ikke tenke så mye på poengsnittet, eller hvor Kamma-laget ligger plassert på tabellen etter åtte kamper.

– Vi ønsker selvfølgelig å plukke mer poeng enn vi har klart, det er ingen hemmelighet. Men det er bare spilt åtte kamper, og det er mange kamper igjen.

Nå vil Knappen se framover, og heller ikke han vil snakke om marginer imot.

– Vi må riste av oss skuffelsen, jobbe enda hardere for å få marginene med oss. Vi kan ikke skylde på at vi er uheldige. Det går ikke. Vi må bare jobbe enda hardere. Så enkelt er det, forklarer Knappen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.