Kongsvinger – HamKam 2-1:

Forrige sesong rykket Elverum ned med 24 poeng på 30 kamper. Det ga et poengsnitt på 0,8 poeng per kamp.

Nå er det fremdeles tidlig i årets sesong, men det er liten tvil om at HamKam bør plukke mer poeng, jevnere, dersom de skal komme seg unna bunnstriden.

Tenker ikke på snittet

– Vi skulle gjerne hatt mer poeng, og det burde vi hatt. Vi må bare jobbe hardere. Ingenting kommer lett, og det ser du på alle de kampene der. Det er tre poeng opp til kvalik, og det er tett. Alle slår alle, men vi må fokusere på neste kamp og det er Florø, sier Kevin Knappen til HA-sporten.

Da han blir fortalt at man forrige sesong rykket ned med 0,8 poeng i snitt, og at HamKam så langt ligger litt over det snittet, svarer Knappen:

– Det driter jeg i, egentlig. Vi skal vinne neste kamp, svarer Kevin Knappen kort tid etter 2-1-tapet mot Kongsvinger.

Mener de ikke er gode nok

Vikarierende kaptein Kristian Lønstad Onsrud sliter med å forklare hvorfor grønnbuksene kun står med sju poeng på de åtte første kampene.

– Det er vanskelig å si. Man kan selvfølgelig snakke om marginer imot og for, men når du summerer opp over flere kamper, så er det ikke bare marginer, sier han.

Gjøvik-gutten mener Kamma må opp flere hakk, dersom de skal plukke flere poeng.

– Vi må bli bedre, enkelt og greit. Vi har vist i enkelte kamper at vi har nivået inne, så vi må bare få det nivået oftere og luke bort de små tingene som ikke helt sitter, defensivt og offensivt, som kan bikke kampene i vår favør, forklarer Lønstad Onsrud.

Han ønsker ikke tenke så mye på poengsnittet, eller hvor Kamma-laget ligger plassert på tabellen etter åtte kamper.

– Vi ønsker selvfølgelig å plukke mer poeng enn vi har klart, det er ingen hemmelighet. Men det er bare spilt åtte kamper, og det er mange kamper igjen.

Nå vil Knappen se framover, og heller ikke han vil snakke om marginer imot.

– Vi må riste av oss skuffelsen, jobbe enda hardere for å få marginene med oss. Vi kan ikke skylde på at vi er uheldige. Det går ikke. Vi må bare jobbe enda hardere. Så enkelt er det, forklarer Knappen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00