HamKam bekrefter på sine hjemmesider at Fredrik Sjølstad har dratt på seg brudd på utsiden av foten. 

Krysset fingrene

Kamma-troppen er ikke stor og bred. Det siste HamKam trengte nå var en ekstra skade.  

Sjølstad selv hadde vondt etter kampen, men hadde likevel ikke i sine fjerne anelser at det var snakk om brudd.

- Jeg har fått en slagskade. Nå er det en liten hevelse, så jeg skal rett på røntgen for sikkerhets skyld, sa Fredrik Sjølstad etter kampen før bruddet var bekreftet. 

Han håpte å være klar til Tromsø-kampen, men nå ser det ut til at man må se det hele i et lengre perspektiv. 

Fra før av har HamKam mistet Emil Sildnes med et meget stygt brudd denne sesongen. 

Eneste målscorer

Fram til han gikk av banen midt i andreomgang hadde han scoret to mål allerede. Dermed tre for sesongen. HamKams tre eneste så langt etter fire kamper. 

- Det er alltid gøy å bidra og score mål. Spesielt gøy å score to selvsagt, sa Sjølstad. 

Senere debuterte gledelig to nye HamKam-spillere på scoringslisten da både Ibrahim Fofanah og Tore Andreas Gundersen tegnet seg på scoringslisten. 

HamKam måtte ut i ekstraomganger for å senke lille Ottestad, men derfra var det ingen tvil. HamKam sto løpet bedre 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.