- Hvis vi skal ha inn nye folk nå, har vi tiden og vegen på oss. Men vi tenker både kortsiktig og langsiktig når vi tar inn spillere på trening. Vi vil gjøre en grundig jobb med å bygge opp et lag som skal bestå av spillere med både sportslige og utenomsportslige kvaliteter, og vi tenker minst like mye neste år som denne høstsesongen. Om vi henter inn Lars Brotangen eller Sharif Can (Oslo City), som begge var på prøvespill i går, er det opp til andre å avgjøre, men vi har satt et kryss utenfor navnene til begge med tanke på neste sesong, sier Haagenrud som var godt fornøyd med det begge viste på trening i går.

Spillere i hopetall

Ifølge HamKam-treneren svømmer det over av gode fotballspillere:

- Derfor kan vi å sette krav.

Brotangen er en type som falt i smak:

- Jeg har sansen for ham. Han er en lokal gutt med en god pasningsfot og blikk for spillet. Fysisk henger han litt etter for øyeblikket, men jeg har skjønt at han har slitt en del med skader i løpet av sommeren. Han kan uansett være et navn å merke seg for neste år, selv om han har lagt et løp med hensyn til utdanning (Norges idrettshøgskole) som kan kollidere litt med våre interesser.

Fristende å bytte

Brotangen innrømmet at det kunne vært fristende å bytte klubb.

- Det spørs om jeg får noe tilbud. Det var moro å trene med HamKam. Det beviser at jeg har gjort noe riktig, kommenter Brotangen.

- Jeg kjente at det var et annet tempo på trening enn hva jeg er vant med, sier Moelvens kaptein som etter planen skal studere ved Norges idrettshøgskole fra høsten.

Sharif Can gjorde også et godt inntrykk. Oslo-gutten viste løpsstyrke og ferdigheter med ball.

- Konklusjon: To veldig positive kandidater som vi følger videre, sier Svein Inge Haagenrud.

- Det ligger litt læring for de nye å komme med i stallen allerede i høst. Vi har fortsatt mange seriekamper igjen og spillerne blir ikke dårligere av å prøve seg på et høyere nivå. Vi kommer til å bruke disse kampene for alt de er verdt, og 3. divisjon og interkretsserien blir også viktige arenaer for oss. Jeg håper noen er interessert i spille seg inn på neste års 2. divisjonslag også, sier trener Svein Inge Haagenrud.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00