På Briskebybandens hjemmesider kommer de med sterke uttalelser mot styreleder Morten Kristiansen og HamKam-styret etter at styrelederen i dagens HA sier at styret har tillit. Den tilliten har ikke Briskebybanden.

Styret i Briskebybanden, med Jørgen Berntsen, Marie Ørsnes og Gaute Smestad Pedersen skriver: 

Noen mennesker må «ha det inn» med kjøkkeninstrumentet ovenfor. Styreleder i HamKam, Morten Kristiansen, er tydeligvis ett av disse menneskene. I dagens HA (9. oktober) uttaler han at han føler full tillit. Dette beviser nok en gang at styret, og styreleder, ikke er i nærheten av å oppfatte hva som foregår i, og rundt, klubben. Vi skal derfor gjøre det enkelt, og forhåpentligvis forståelig, for deg: nei, det sittende styret har ikke full tillit!

Det sittende styret har derimot utrolig lite tillit. De aller fleste som følger med HamKam har registrert den ekstreme vinglingen det sittende styret viser gang etter gang. Som en paralympisk slalåmutøver følger man en blindeguide fram og tilbake. Imponerende av slalåmutøverne, håpløst av HamKam-styret.

Briskebybanden har vært bevisste i forhold til vår rolle. Vi skal, først og fremst, støtte gutta på bana. Det kravet vi nå stiller hadde vi tenkt å bringe på banen etter at fotballen var ferdigspilt.

Dagens utspill fra Kristiansen gir oss ikke noe valg. Derfor: Briskebybanden krever at det sittende styret realitetsorienterer seg, og stiller plassene sine til disposisjon. Det sittende styret har ikke troverdighet til å gå løs på den jobben klubben nå står oppi, der det i tillegg til å bygges en slagkraftig stall for neste sesong, må gjøres en ekstremt stor jobb med å bygge klubb.

Pr dags dato er ikke HamKam (sett bort fra Yngres, som jobber meget bra) en klubb, men ett lag, og med én spiller på kontrakt for neste år, knapt nok det. Det er ingen avklart retning på klubben, for to måneder siden måtte vi regne med å være i 2. div. mer enn ett år ifølge Kristiansen, nå uttaler samme mann at vi skal rett opp igjen.

Et ekstraordinært årsmøte, der medlemmene får muligheten til å vise tillit/manglende tillit er eneste løsning for den situasjonen klubben er i nå. Morten Kristiansen startet det parodiske åpne møtet i høst med å si at dårlige resultater alltid er et resultat av dårlig ledelse, og at han dermed sitter med ansvaret for den situasjonen klubben var, og fortsatt er, i. Nå er det på tide å vise at han tar det ansvaret.

Styreleder i HamKam, Morten Kristiansen har full forståelse for Bandens meninger.

- Jeg har snakket mye med Briskebybanden denne sesongen og deres meninger overrasker meg ikke, dette er noe jeg har vært klar over, sier Kristiansen som forholder seg til tilliten fra årsmøtet og medlemmene i HamKam. Han understreker at Banden vet hva slags holdning han selv har til klubben.

- Hvis noen kan gjøre en bedre jobb enn meg så godtar jeg det. Men hvis noen i HamKam vil bruke meg i en eller annen rolle, det kan være som kaffekoker for den saks skyld så vil jeg gjerne bidra så lenge motivasjonen er tilstedet, sier Kristiansen.

Les også
SPORT Briskebybanden: - Styret har ikke tillit.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.