HamKam hadde tre poeng i lomma, men sov i timen på overtid. Dermed må de nøye seg med ett poeng. 

Francois Yabré, som har vært meget solid for HamKam denne sesongen, kom i  fokus på Kadettangen lørdag.

Han glapp mannen som scoret det første målet, og han var også involvert 3-3-utligningen på overtid.

Etter kampen ønsket ikke Yabré å snakke med Ha-sporten.

Kevin Knappen håper visekapteinen reiser seg etter matchen.

- Yabré har vært god i år. Og han må se videre til neste kamp. Han er ikke alene om målene, for det skal være folk rundt ham på den siste scoringen. Men han er nære der det skjer. Vår jobb er å få ham opp til neste kamp, sier Knappen om kapteinen. 

Forbanna

Knappen mener laget kollektivt sviktet på tampen.

- Jeg blir litt forbanna etter en slik kamp. Jeg synes vi er gode etter 1-0, og jeg mener at vi fortjener litt mer. For målene kommer litt ut av ingenting. 

- Hvorfor glipper dere kampen på overtid i dag?

- Ting skjer i fotball, men vi er nok litt for sikre på tre poeng. Vi slipper oss ned, og vi er for slappe på målet, sier han.

målbonanaza

Vertene tok ledelsen da Franocis Yabré sov i timen like etter pause. Emanuel Kot lurte seg inn på baksiden av ham og headet vertene i føringen.

Så utnyttet Ivar Sollie Rønning elendig keeperspill av Bærum-målvakt Sondre Golden Midtgarden, og han kunne enkelt sette ballen inn fra om lag fem meter.

Sju minutter senere scoret Kevin Beugré. Spissen kastet seg bakover på et godt Truls Jevne Hagen-innlegg og saksesparket ballen i bue over målvakten og inn. 

Daniel Berg satte inn 2-2 på et godt frispark fra venstresiden, før HamKam igjen tok ledelsen. Denne gang ved John Anders Rise som var frekk og freidig da han lurte i boksen på et Jevne Hagen-innlegg.

På overtid utlignet El-Masrouri da han var kald alene fra siden. 

svak omgang

Det sto 0-0 etter de første 45 minuttene på Kadettangen.

Vertene skapte mest, men uten å sette HamKam på de helt store sjansene.

Bærum ble trolig snytt for straffe da Kamma-målvakt Lukasz Jarosinski felte Erblin Llullaku, men uten at det ble dømt. 

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Marius Bratberg Lund, Francois Yabré, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero - Petter Vaagan Moen, Markus Solbakken - Truls Jevne Hagen, Ivar Sollie Rønning, Ole Erik Midtskogen - Kevin Beugré.

Benk: Lars Jendal, Mathias Pedersen Aasand, Sander Eng Strand, Valentin Blaka, John Anders Rise.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.