Norge G18 - Finland G18 4-0

- Dette er vanskelig å sette ord på. En helt surrealistisk opplevelse, sier Simen Bolkan Nordli.

Landslagsdebut

Det norske G18-landslaget er i Barcelona for å spille kamper som en forberedelse til eliterundene i EM-kvalifiseringen. 

Simen Bolkan Nordli er tatt ut for første gang. HamKams offensive bidragsyter kom inn som innbytter og satte fyr på et norskt lag mot Finland.

Han ble byttet inn etter 58 minutter, og presenterte seg for landslagsledelsen med å score 1-0 for Norge bare seks minutter etterpå.

- Det startet med kombinasjonsspill langs kanten før jeg dro meg innover til kanten av 16-meteren. Der fikk jeg til en bra avslutning og curlet ballen i det lengste hjørnet, beskriver han.

1999-modellen nøyde seg ikke med det. Da Norge doblet til 2-0 etter 75 minutter, var det nemlig Bolkan Nordli som var nest sist på ballen. Fire minutter senere noterte han seg for sin andre målgivende pasning, da Kristoffer Velde scoret 3-0 for Norge. Landslagsdebuten var ikke fullkommen før den tredje målgivende pasningen var et faktum, da Bolkan Nordli serverte Hugo Vetlesen til 4-0.

- Én målgivende kom etter et hardt innlegg på første stolpe. Nummer to kom også etter innlegg, den gangen helt på bakerste stolpe. Den tredje må regnes som en keepertabbe fordi Finland-keeperen slapp ballen mellom beina, men det var jeg som spilte gjennom til målscoreren, sier han.

Med én scoring og tre målgivende pasninger på en halvtime, kunne Kamma-spilleren knapt drømt om en bedre landslagsdebut.

Stolt som en hane

Han var stolt etter kampen.

- Dette er ekstremt stort for meg og betyr vanvittig mye. Det å få spille med flagget på brystet gjør meg stolt, akkurat som når jeg trer på meg HamKam-trøya, sier unggutter.

Etter nyttår skal G18-landslaget spille eliterunder i EM-kvalifiseringen. Der håper Ottestad-gutten å kunne bidra.

- Jeg har helt klart et mål om å bli tatt ut til å spille de kampene. Det hadde vært moro å få bidra der, sier Simen Bolkan Nordli.

Nicholas Mickelson har vært fast inventar på G18-landslaget i lang tid allerede. Han spilte 90 minutter mot Finland onsdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.