– Jeg mener jeg skal være en ledende spiller allerede fra avspark mot Brumunddal, sier Naglestad.

Les også: Naglestad klar for Kamma

Ros fra gamlesjefen

Foreløpig er det ikke klart hvor alvorlig skaden til toppscorer Ivar Sollie Rønning er. Om han blir klar til Brumunddal-kampen, vites foreløpig ikke.

– Jeg er hentet hit for å spille. Det er uavhengig om Ivar rekker kampen eller ei, sier Naglestad, etter å ha trent to økter med sine nye lagkamerater.

Lars Bohinen har trent Naglestad som Sandefjord-trener. Den tidligere landslagsstjernen fra 90-tallet mener HamKam-fansen kan glede seg til å se sin nye spiller i aksjon.

– Jeg har ingen tvil om at han kommer til å lykkes veldig bra i HamKam. Det har jeg også fortalt Kevin Knappen, sier Bohinen til HA-sporten.

Naglestad står med 54 mål på 55 kamper i 2. divisjon, for Gjøvik-Lyn og Fram Larvik.

Sandefjord-treneren er bombesikker på at målene vil renne inn.

Les også: Knappen roser Nordli

– Bra match

– Nå har Markus kommet til en klubb som leder kamper og skaper sjanser. Han scorer som regel når muligheten byr seg, og jeg ser ingen grunn for at han ikke kommer til å score like mål i HamKam som i sine andre 2. divisjonsklubber, sier han.

I Sandefjord måtte spissen nøye seg med én kamp fra start og fem som innbytter. 

På spørsmål om hvorfor det ikke lyktes for spissen i klubben hans, svarer han slik:

– Det går mer på relasjonelle ferdigheter, og det å forholde seg til et taktisk opplegg. Han er en spiller med sine styrker og svakheter. Men jeg er ikke i tvil om at han kommer til å gjøre det bra i HamKam. Han har vist tidligere at han er god på dette nivået.

Godt inntrykk

Den 26 år gamle kristiansanderen forteller at han har fått et godt inntrykk av sin nye klubb.

– Her er det mange gode spillere som har erfaring fra høyere nivå. Jeg kan skjønne at klubben kjemper helt i toppen, sier angriperen. 

Han tror lokaloppgjøret mot Brumunddal er en fin anledning å få sin debut på.

– Jeg har fått med meg at oppgjørene pleier å være intense, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Markus Naglestad, som har sett veldig frisk ut på treningsfeltet tirsdag og onsdag.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00