HamKam - Levanger 2-2 (1-0)

HamKam kunne med seier for alvor ha blandet seg inn i kampen om kvalikplassene, men tre skjebnesvangre minutter ødela for hjemmelaget.

Etter en litt trå start på kampen skulle det endelig lykkes for HamKam. Nicholas Mickelson slo en nydelig pasning i feltet der Tobias Gran sto og ventet. Mannen som i dag spilte sin første kamp fra start hadde ingen problemer med å trille inn 1-0 til hjemmelaget.

HamKam var best i absolutt alt i 1.omgangen og resultatet sto seg til pause.

Etter en relativt kontrollerende og grei 1.omgang skulle det nå handle om å drepe kampen for HamKams del. Levanger hadde lite å komme med, og innbytter Ole Erik Midtskogen doblet ledelsen til 2-0, igjen assistert av Nicholas Mickelson.

Etter scoringen fortsatte HamKam å jage scoringer, men det ville seg ikke. Isteden skulle det komme et andre veien. 

I det 79. minutt gikk det galt, og Levanger reduserte til 1-2. Og det skulle bli verre. 3 minutter senere virket det som at lufta for alvor var ute av ballongen. HamKam klarte ikke å avklare ballen og 2-2-scoringen var et faktum.

Kristian Lønstad Onsrud fikk en kjempesjanse på overtid, men det ville seg ikke. Dermed ble det med ett poeng for HamKam, som neste helg har en vanskelig bortekamp mot Notodden. 

FØR KAMPEN
Med fire poeng opp til opprykkplayoff og like mange poeng ned til kvalik har HamKam fremdeles mye å spille for denne sesongen. 

Søndag skal HamKam forsøke å slå tilbake etter forrige helgs forsmedelige bortetap mot Strømmen, da Levanger kommer på besøk til Briskeby.

Forrige oppgjør mellom lagene endte med 4-3-seier til Levanger, en kamp HamKam-trener Kevin Knappen tidligere har omtalt som en av Kammas verste prestasjoner denne sesongen.

Levanger er Obos-ligaens soleklare tabelljumbo med fattige 13 poeng. Laget har ikke vunnet en seriekamp siden seieren over Florø 27. mai, og har kun tatt med seg ett poeng fra sine ni siste kamper. 

For grønnbuksene bør med andre ord være gode muligheter til å ta med seg tre poeng mot Ivar Sollie Rønnings gamle klubb.

HamKam må klare seg uten Petter Vaagan Moen, som er satt ut av spill etter å fått en stygg overtråkk forrige serierunde. Det betyr at Xander Houtkoop får sin første kamp fra start i HamKam-trøya. I tillegg skadet Simen Bolkan Nordli seg på oppvarming. Tobias Tandberg Gran går inn og erstatter unggutten.

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Truls Jevne Hagen, Lars Brotangen, Ruben Alegre, Nicholas Mickelson - Markus Solbakken, Kristian Lønstad Onsrud - Abubakar Ibrahim, Tobias Tandberg Gran, Xander Houtkoop - Ivar Sollie Rønning

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.