Ivar Sollie Rønning gleder seg til Kongsvinger-kampen, og han tar gjerne en scoring eller to til.

– Scoringer hjelper på humøret og gir sjøltillit. Slik er det vel med alle spisser i fotball. Jeg fortsetter gjerne der, men det er ikke noe som går av seg sjøl, sier Ivar Sollie Rønning.

Linken mellom han og Abubakar Ibrahim har vært bra i det siste.

Bra timing

– Vi har en bra link. Han serverte meg en målgivende mot Sogndal på Marbella også. Vi har ofte blikk-kontakt, og han er flink til å sende av gårde pasningen på riktig tidspunkt. Med bra blikk-kontakt er det lettere å dra på skikkelig, sier HamKam-spissen.

I forrige kamp ledet HamKam 3–0 mot Jerv borte, før det ble travelt på slutten. Men denne gangen holdt det til tre poeng.

– Det har vært bra stemning i troppen lenge, men det er alltid bedre å vinne. Det er mange vinnerskaller inne i den garderoben. Jeg føler at vi har ok flyt, mens Kongsvinger sikkert føler at de kan fly. Jeg tror det blir en artig fotballkamp, hvor vi har gode muligheter, sier Sollie Rønning, og fortsetter:

Tror på 4.000 tilskuere

– Jeg tror det kan komme 4.000 tilskuere. Det hadde vært skikkelig artig. Det kommer en del fra Kongsvinger også. Hvis noen i Hamar vil se én HamKam-kamp denne sesongen, er dette kampen de må velge.

Det var veldig bra trøkk på HamKam-treninga fredag - og Ivar Sollie Rønning var treffsikker.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.