Cordero fikk mandag denne uken terminert kontrakten sin etter eget ønske. Ifølge Østlendingen skal den 23 år gamle backen ha hatt et stort ønske om å prøve noe nytt. Han hadde ett år igjen av kontrakten med klubben. 

Nå skal HamKam være på banen for å sikre seg den offensive backen.

Overfor Østlendingen skal Cordero selv ha bekreftet HamKam-interessen. 

HamKam-trener Kevin Knappen sier følgende om ryktene onsdag kveld: 

- Cordero er en av flere interessante spillere. Utover det kommenterer vi ikke rykter eller enkeltspillere, med mindre det angår spillere vi har på kontrakt, skriver han i en sms til HA. 

Ifølge fotball.no har Cordero spilt 69 kamper og scoret tre mål på tre sesonger for Nybergsund. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.