HamKam åpnet friskt og hadde mye ball i starten av kampen. De kom til flere farligheter, men måtte vente litt før ballen lå i kassa.

Etter 30. minutter fikk Bajram Ajeti ballen innenfor 16. meteren, og fikk satt ballen på nærmeste stolpe til 1-0 for HamKam etter 1. omgang. 

Ellers hadde HamKam god kontroll og mye ball i den 1. omgangen.

I andre omgang fortsatte HamKam presset, og etter 69. minutter satte Valentin Blaka ballen i mål etter en veldig god prestasjon av unggutten. Han dro seg forbi to forsvarere ved dødlinjen, og satte ballen bak Stjørdals-Blinks keeper. 2-0 til HamKam.

Det ble også sluttresultatet, og alle poengene ble igjen på Briskeby.

HamKam-trener Kent Bergersen var fornøyd med mye.

- Vi har hatt fokus på det offensive, og i dag var det bra. Vi truet flere rom, sier Bergersen, som startet kampen med Bajram Ajeti og Valentin Blaka på topp.

- Det fungerte bra, og de fikk også hvert sitt mål. Blaka sitt mål var en bra prestasjon, og Ajeti er stabil målscorer nå, sier Bergersen, som ikke var like fornøyd med at Fredrik Sjølstad fikk sitt tredje gule kort.

Det betyr at han er ute mot Kongsvinger.

HamKam stiller med følgende lag: (3-5-2) Emil Holst, - Tobias Ødegård, Kristoffer Hagen, Osei Oviasu - Truls Jevne Hagen, Christopher Mbamba, Aziz Idris, Fredrik Sjølstad, John Anders Rise - Valentin Blaka, Bajram Ajeti.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.