HAMAR: Da det kokte som verst foran HamKam-målet, kom Frode Bjørnevik inn i midtforsvaret. Han var stor i duellspillet og ryddet mesterlig unna det som kom av Viking-press.

- Juha (Pasoja) ba om å få bytte. Da sto det 3-1, men like før jeg kom inn ble det 3-2. Det var litt Texas utpå der, men det var utrolig moro å vinne på denne måten. En deilig følelse. Jeg skulle inn for å duellere og kunne kanskje vunnet enda flere, smiler 27-åringen, som i det siste har vist at han har tatt store steg.
- Jeg føler jeg er med og kjemper om en plass på laget. Det får være opp til Arne å vurdere hvorvidt jeg får starte eller ikke. Men jeg vil selvfølgelig spille hver kamp.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.