Dala og HamKam har nylig inngått en samarbeidsavtale som gjorde det mulig for Bjerke å steppe inn som vikar. Emil Holst er nemlig på landslagsoppdrag mens Lars Øvernes sliter med en liten lyskeskade.
Da muligheten bød seg, trengte ikke målvakten betenkningstid før han takket ja.

- God lærdom

- Det er en gylden mulighet som jeg selvsagt takket ja til. Det er noe jeg virkelig ser fram imot, sier Christian Bjerke til HA-sporten.
Den tidligere Bærum-keeperen forventer å bli satt på prøve mot eliteserielaget Sogndal.
- Det som kommer får bare komme. Jeg synes det er moro hvis det blir en del å gjøre for meg. Erfaring fra et så høyt nivå er perfekt, og jeg skal ta det i bruk som god lærdom, sier han.
Selv om det kun dreier seg om én treningskamp, innrømmer han at det ville vært en drøm å spille for HamKam.
- Jeg har selvsagt fokus i Brumunddal, men jeg ønsker å vise meg fram. Å få spille for et så godt lag som HamKam hadde jo vært en drøm. Jeg skal absolutt gripe muligheten jeg har fått, sier Bjerke.

Vinn vinn

Erik Wettermark mener dette er en «vinn-vinn-situasjon» for både HamKam og Brumunddal.
- Christian får viktig erfaring som han tar med seg tilbake til Brumunddal, mens HamKam får en god keeper mot Sogndal, sier Wettermark.
Brumunddal møter Raufoss hjemme på Sveum i morgen, men Bjerke kommer ikke til å spille den kampen. Daniel Bakken stepper istedenfor inn som erstatter.

Laget ikke klart

Vegard Skogheim gleder seg til kamp.
- Vi er optimister før kampen, men vet at vi møter god motstand, sier Skogheim. Han tror Christian Bjerke kommer til å gjøre en god figur mellom stengene i kveld.
- Han kommer til å klare seg veldig fint. Det er jeg i hvert fall ikke bekymret for.
Startelleveren mot Sogndal var ikke klar ennå i går kveld.
- Jeg har ikke bestemt meg om det blir 4-3-3, eller 4-2-3-1 ennå. Vi skal ha fokus på både defensiv og offensiv struktur i kampen, i tillegg til spill mot etablert forsvar. Vi var ikke veldig gode mot Ull/Kisa da de lå lavt, men ellers skal vi bygge videre på den forestillingen vi gjorde der, sier Skogheim.
Magnus Sylling Olsen, Fredrik Sjølstad og Kristian Wirstad er alle småskadd, og reiser ikke til Sogndal i tillegg til de to keeperne.
Pekka Lagerblom er derimot frisk og spiller sin første kamp.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.