- De skaper noen småfarligheter på lange baller opp mot spiss, ellers skaper Raufoss ingenting. Vi spiller ikke bare en solid kamp i dag; vi spiller en en veldig god kamp, der vi er skikkelig gode før pause, sier han.

- Vi klarte å ikke gi bort for mange frispark, slik at de ikke fikk brukt fysikken de har i laget. Vi var kollektivt gode, sier han.

Enkel scoring

HamKam ledet 1-0 etter de første 45 minuttene på Briskeby.

Vertene var det førende laget gjennom hele omgangen, men uten å skape de helt store sjansene.

Da omgangen tikket mot pause, kom Kammas scoring. Ballen ble slått inn langs 16-meterstreken, og Truls Jevne Hagen var klok da han lot ballen passere ham til fordel for Vaagan Moen. 33-åringen satte ballen nesten midt i mål, men Raufoss-keeper Ole Lauvli klarte likevel ikke å komme seg ned fort nok. Og dermed var Kamma i føringen.

beugre-assist

Kevin Beugre, som kom inn for Markus Solbakken midtveis i omgangen, sto for lagets andre scoring på egen hånd. Han vant ballen, rykket fra en forsvarsspiller og serverte Ivar Sollie Rønning på fem meter. Og trønderen var iskald da han satte ballen forbi Lauvli.

- Kevin gir oss god fart, og han var god da han kom inn. Det var bare å sette foten på ballen, sier Ivar Sollie Rønning om scoringen.

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Nicholas Mickelson, Francois Yabré, Ruben Alegre, Juan Manuel Cordero - Franck Semou, Markus Solbakken, Truls Jevne Hagen - Ivar Sollie Rønning, Petter Vaagan Moen - Ole Erik Midtskogen. 

Benk: Lar Jendal (keeper), John Anders Rise, Marius Bratberg Lund, Valentin Blaka, Kevin Beugre, Mathias Pedersen Aasand, Mikkel Gran Frankmo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.