Under deler av sesongen har ikke Kevin Beugre kommet opp på det nivået han selv hadde håpet og ønsket, men under høstsesongen har han vært solid.

Mot Vålerenga 2 lørdag, avsluttet han sesongen med to nettkjenninger. 

- Jeg er fornøyd, og det er deilig å score to mål, gliser Beugre etter kampen.

God Beugre

Spissen startet kampen på benken, men ble byttet inn ved pause til fordel for Ole Erik Midtskogen.

- Vi kunne byttet mange flere i pausen, men vi valgte det. Kevin har ikke spilt seg ut av laget på noen som helst måte, Naglestad har vært frisk denne uka, så vi ville bevare Ivar og Naglestad på banen, og vi ville ha inn Kevin. Da ofret vi en kantspiller, sier Knappen.

Det fungerte godt, og Beugre var sentral.

Når du er på benken, så må du holde deg klar for å komme inn. Hver gang jeg blir byttet inn, så ønsker jeg å score, og det var det jeg gjorde i dag.

Beugre skrev under en kontrakt som kun gjaldt for denne sesongen, da han kom til klubben foran sesongen.

Håper han får fortsette

Nå håper spissen at han får tilbud om å fortsette for grønnbuksene.

Jeg ønsker å bli, men det er ikke opp til deg. Det er opp til klubben. Jeg er veldig fornøyd her, vi har hatt en god sesong, og vi har rykket opp, noe vi ble hentet hit for å hjelpe til med, sier han.

Kevin Knappen forteller at de skal begynne samtaler med spillere i tiden som kommer.

- Vi ønsket å fullføre sesongen før vi begynner med de samtalene, sier Knappen. 

Beugre er i alle fall ikke i tvil om at han håper han får bli.

Jeg vil bli her, fordi jeg er veldig lykkelig i klubben, sier han.

På spørsmål om hvilke signaler han har fått av klubben, svarer han:

- Vi har ikke snakket skikkelig sammen, men jeg har fått positive signaler. Jeg har troen på at vi skal få til noe, sier Beugre. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.