HAMAR: Det var i søndagens eliteseriekamp mellom HamKam og Fredrikstad at Barsom gikk i bakken etter å ha blitt skallet ned av HamKam-spiller Leonardo.

Den brasilanske spissen hevder selv at hendelsen var et uhell og ikke noe han gjorde med forsett. I dag tok spilleren og sportssjef Lars Tjernås turen til Elverum sykehus hvor Barsom er lagt inn med kraftig hjernerystelse.

- Han satte pris på besøk
- Vi besøkte Barsom for å gi uttrykk for to ting. For det første at vi beklager hva som skjedde og for det andre for å ønske ham god bedring. Barsom selv var i god form og ga uttrykk for at han satte pris på å få besøk og at han anså seg selv som ferdig med saken, sier Tjernås til h-a.no.

- Jeg må berømme hans måte å reagere og vinkle denne saken på, legger Tjernås til.

Tjernås sier nå at HamKam ser seg ferdig med saken.

- Vi velger å stole på Leo når han sier at han ikke gjorde dette med forsett, men det aller viktigste med denne saken er, og har vært at det skal gå bra med Barsom, sier Tjernås.

Politianmeldelse
Fredrikstad gikk ut etter episoden og sa de vurderte å politianmelde Lenoardo for episoden. Lars Tjernås og HamKam velger å ikke forholde seg til det.

- Jeg forholder meg ikke til det i det hele tatt. Det er Fredrikstads nærliggende, sier Lars Tjernås.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.