HamKam-treneren snakket både om sin egen magefølese og supporternes følelser for klubben da han snakket med HA-TV etter møtet på Gregers torsdag kveld.

- Jeg har en god magefølese. Jeg er veldig fornøyd med de gutta vi allerede har på plass, så skal vi få på plass de siste spillerne som gjør at vi blir enda bedre, sier Bergersen.

At HA-sporten vurderte HamKam-situasjonen som langt fra optimal på kommentatorplass denne uka, tar han med knusende ro.

- Vi fortjener ingenting før vi har prestert noe. Det er nok en del andre som er litt mer følsomme enn meg på hvordan situasjonen er akkurat nå. Jeg synes det er helt greit at folk får vite hvordan situasjonen er akkurat nå. Den er ikke hundre prosent. Så jobber vi jobber livet av oss for å få den så optimal som mulig, sier Bergersen til HA-TV.

Klikk på videoen for å få med deg hele intervjuet med Kent Bergersen. Hør også hvorfor John Anders Rise valgte å komme tilbake til HamKam.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.