Det endte 4-4 mellom HamKam og Aalesund 2. Vertene ledet 4-1, men klarte på utrolig vis å rote bort kampen i løpet av 12 minutter.

ajeti-goal

HamKam åpnet kampen best, men uten å få tellende uttelling.

Etter 30 minutter hang ballen imidlertid bak Kamma-målvakt Borger Thomas. Kristoffer Hagen rotet det til på midten, og plutselig var Marlon Mateus Da Silva alene med Borger Thomas. Han rotet litt alene med Thomas, men til slutt fikk han lurt ballen forbi den utlånte Godset-målvakten.

Men kun to minutter senere scoret Bajram Ajeti. Spissen ble spilt fri av Rytis Leliuga, tok med seg kula inn fra høyresiden og banket til. Ballen gikk kontant opp i nærmeste kryss.

Etter 43 minutter fikk Valentin Blaka en stor sjanse til å gi vertene 2-1. Bajram Ajeti tok imot ballen, dro seg forbi en Aalesund 2-forsvarer og chippet ballen elegant inn bak resten av forsvaret. Blaka prøvde å sette ballen i bue over keeper, men avslutningen gikk over mål.

kollapset

Etter 57 minutter fikk Aalesund en kjempesjanse. Lars Valderhaug spilte ballen oppover høyresiden i retning Carl Björk. Han tok imot ballen på hjørnet av 16-meteren og oppdaget av Thomas var ute av posisjon. Han løp rundt keeperen, men klare ikke sette ballen inn fra skrått hold.

Kun to minutter senere var det HamKam som fikk 2-1-scoringen. Fredrik Sjølstad tok en Ronaldo-variant på et frispark fra hjørnet av 16-meteren, og Sødergren var ikke i nærheten av å redde formspillerens frispark-perle.

Ett minutt senere la Bajram Ajeti på til 3-1. Han fikk ballen på 20 meter, tok et par-tre skritt og satte ballen rolig nede i hjørnet.

Valetin Blaka la på til 4-1 etter et fantastisk raid. Storhamar-gutten gikk over hele Aalesunds halvdel, før han kom alene med Lars Valderhaug. Han rundlurte forsvareren og satte ballen lekkert forbi Sødergren fra om lag 12 meter.

HamKam-fansen hadde ikke rukket å sette seg igjen før Aalesund 2 reduserte. En onside-plassert Sondre Brunstad Fet fikk ballen på hjørnet av 16-meteren, dro seg inn og banket ballen opp i nærmeste kryss. En flott scoring - igjen.

Så kom det atter en nydelig scoring, og igjen var det bortelaget som var frempå. En langt ball ble slått bak HamKams vaklende forsvarstreer, og Carl Thomas Bjørk fikk ta ned ballen på kassa og banke ballen i bue over Thomas. En nydelig scoring.

På overtid skled Carl Björk inn 4-4-goalen.

før kampen:

HamKam har blitt bedre og bedre utover sesongen. I dag håper Kent Bergersen at laget kan fortsette å skape problemer for Aalesund 2.

- Vi har lyst til å underholde og spille offensiv fotball. Aalesund 2 kommer hit med mange offensive spillere, så jeg tror det kan bli en morsom kamp, sier han.

Fredrik Sjølstad har løftet seg siden sommerpausen, og nå ryktes det at Hamar-gutten kan være på vei vekk fra HamKam.

- Fredrik har vært veldig god for oss den siste tiden. Han har vært drivende og god med ball, og det har vært morsomt å se, sier Bergersen, som har begynt å tenke på neste sesong.

- Her spiller alle for ny kontrakt - som de har gjort hele sesongen. Vi har gjort oss opp en formening om hvem vi vil ha med videre, og jeg kan fortelle at de alle fleste er ønsket med. Vi ser etter spillere som kan forsterke oss, sier Kent Bergersen.

HamKams lag (3-5-2): Borger Thomas - Osei Oviasu, Kristoffer Hagen, John Anders Rise - Truls Jevne Hagen, Fredrik Sjølstad, Adnan Haidar, Aziz Idris, Rytis Leliuga - Valentin Blaka, Bajram Ajeti.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00