Kent Bergersen er ny hovedtrener i HamKam fra og med sesongen 2015. Partene er enige om en 3-årig avtale og Kent Bergersen setter umiddelbart i gang med viktige forberedelser for sesongen 2015.

I ettermiddag hilste han også på de spillerne som er igjen i HamKam, og han innrømmer at han har gode minner fra Briskeby.

- Jeg har scoret her og vunnet her med Rosenborg tidligere. Jeg har vel tapt her kanskje også, men du husker det positive best, ler Bergersen.

Han er klar over at HamKam er nede i knestående, men det er også en av grunnene til at han har sagt ja til klubben.

- Jeg synes HamKam er en attraktiv klubb. Å si at det er en sovende kjempe er å ta i, men det er en klubb jeg ønsker å gjøre det bra med. Det trigger meg at klubben er der den ikke ønsker å være. Jeg vil bygge opp et nytt lag i HamKam. Det er spennende at jeg kan sette sammen et helt nytt lag, sier Bergersen, som alltid er blitt kalt en bohem i fotballmiljøet.

- Jeg er fortsatt en bohem, sier han.

I denne videoen snakker han også om hvordan han vil bygge opp igjen HamKam. Og om hvordan han tenker i forhold til å hente nye spillere til klubben.

Klikk på videoen over for å få med deg Kent Bergersens tanker som nyansatt HamKam-trener.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.