Allerede etter to minutter lå den første av i alt tre baller i nettet bak HamKam-keeper Borger Thomas.

Sett bort fra en 20 minutters-periode i 1. omgang, viste Kongsvinger hvorfor det er de som leder avdelingen med 21 poeng, og ikke HamKam.

Misfornøyd Bergersen

– For å begynne med svaret først, så får vi tydelig se hvor nivået ligger, og vi er mye lenger bak enn det jeg trodde. Det er veldig langt fram, sier HamKam-trener Kent Bergersen etter 3-0-tapet.

For klubbens uttalelser denne sesongen har vært at laget kommer til å bli bedre utover sesongen. Da HamKam møtte KIL 28. juni var grønnbuksene kun små marginer unna å slå erkerivalen, men tapte 3–4 på Briskeby.

– Hadde du håpet på en mer positiv utvikling fra kampen i sommer til i dag?

– Ja, jeg hadde selvfølgelig håpet på en annen utvikling, sier Bergersen.

Skryter av ungguttene

HamKam avsluttet kampen med fire av juniorspillerne som slo Kongsvingers juniorlag og sikret opprykk til interkretsserien torsdag. Kamma-treneren skryter av Syver Karlsen, Mathias Pedersen Aasand, Mikkel Gran Frankmo og Nicholas Mickelson.

– Jeg vil rose unggutta som kommer inn og er mye bedre enn de etablerte spillerne. Når de kom inn i 2. omgang så ting bedre ut.

– Hva sier det om innsatsen til dine mer etablerte spillere?

– Det trenger jeg vel ikke si noe mer om, det sier seg selv, sier en tydelig oppgitt Bergersen.

– Det gikk altfor fort

John Anders Rise er en av få HamKam-spillere som har en god del hedmarksderbyer bak seg fra før. Søndagens oppgjør gikk ikke inn i historiebøkene i positiv forstand.

– Vi hang ikke med i dag. Det gikk for fort og vi klarte ikke flytte beina hurtig nok, sier Rise.

Før kampen delte Kamma-kaptein Aziz Idris ut blomster til Kongsvinger. Det scenarioet hadde ikke modølen sett for seg før sesongen.

– Jeg trodde ikke vi skulle havne i den situasjonen. Men vi ser hvilket nivå vi må opp på om vi skal bli et opprykkslag, sier John Anders Rise.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.