Det er ett av temaene som blir tatt opp i denne ukes Corner-sending.

Osei Oviasu og John Anders Rise startet ikke mot Molde 2, mens Fredrik Sjølstad gikk av banen etter snaue ti minutter etter kjenninger i låret.

Kristoffer Hagen sto over kampen mot Molde 2 på grunn av gule kort. Han er tilbake lørdag.

Dermed kan kabalen til Kent Bergersen bli litt lettere å legge.

Både HamKam og Brumunddal har slitt med å score mål så langt denne sesongen. Dala står med fire mål, mens HamKam-gutta har produsert åtte scoringer etter seks serierunder. Det er også tema i Corner.

HAs fotballekspert, Kai Kristiansen evaluerer Dala og HamKam etter seks serierunder.

I tillegg får vi se hvor hardt Ridabu-gutta skyter i konkurransen «Hvem skyter hardere enn Pål Jacobsen?» 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.