I går kjørte Bergersen sin første trening på Børstad. Nå er sesongen i gang.

- Det sto ikke på innsats og vilje. Mange ville vise seg fram, sier Bergersen, som hadde tre prøvespillere på besøk.

Se intervju med Kent Bergersen på HATV øverst i saken

Robin Hjelmeset (spiss, Hødd), Ohrun Selvi (midtbane, Modum) og Linus Svensson (midtstopper, Asker) viste seg fram for den nye HamKam-treneren.

- De skal trene med oss noen dager. Det kommer helt sikkert flere prøvespillere etter hvert. Vi har jo per nå kun sju spillere på kontrakt, sier HamKam-treneren, som altså tror det vil ta tid før stallen er komplett.

- Dette vil ta tid, og det kan bli mars måned før vi er i mål. Jeg vil gjerne sjekke ut spillerne skikkelig, og ha dem på trening. De som har kontakter og referanser som jeg stoler på får prøve seg først. Jeg har fått tilbud om minst 100 spillere, sier Bergersen, og fortsetter:

- Det er jo en kabal dette her, hvor økonomi er en viktig del. Men vi skal få sydd det sammen, og jeg ser for meg at vi ender på 22-23 mann i stallen. Det er jo noen unggutter her også som vil få en plass i stallen, sier Kent Bergersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.