Med bonusspiller mener Bergersen at Thiago Andrade i utgangspunktet kommer i tillegg til de plassene han prioriterer først.

Men treneren ser for seg at brasilianeren kan bli en veldig nyttig tilvekst, hvis alt løser seg med oppholdstillatelse.

- I utgangspunktet vil jeg spille med to spisser, men jeg håper det løser seg med Thiago. Han kan være krydder, og er en perfekt type som kan løse opp mye på den siste tredjedelen. Han er unorsk i spillestilen og veldig trygg med ball, sier Bergersen.

Bedre og bedre

For Andrade handler det om å få i orden oppholds-/arbeidstillatelse. Han må studere eller jobbe, og spille fotball i tillegg.

- Thiago har vært med oss en del, litt til og fra. I starten var han ikke i form, men han blir bedre og bedre. Han bor hos Christopher Mbamba. De har samme agent.

Thiago er ikke kravstor, og jobber sjøl for å løse ting slik at han kan spille i HamKam, sier Bergersen.

Mye tyder på at midtstopperen Osei Kwaku Oviasu (24) blir HamKam-spiller i løpet av kort tid. Han debuterte mot Raufoss, etter kun to treninger med laget, og klarte seg veldig bra.

- Vi håper å lande ham i løpet av kort tid, sier daglig leder Anders Langset.

prøvespiller fra Senegal

Hvis Oviasu signerer, mangler Kent Bergersen en midtstopper, en kantspiller og en spiss på den prioriterte ønskelista si.

De siste par dagene har Joussou Cisse trent med HamKam. Senegaleseren med spansk pass kan spille midtstopper og sentral midtbane. Han spilte høstsesongen den siste sesongen Elverum var i 1. divisjon.

- Han har spilt på nivå tre i Spania nå. Jeg vil se ham litt mer før jeg tar avgjørelsen om han spiller treningskampen mot Fram Larvik lørdag, sier HamKam-treneren.

Fram Larvik trenes av tidligere HamKam-spiller Petter Belsvik. Han var i en tilsvarende situasjon med å fylle opp stallen i fjor.

- Jeg har pratet en del med Petter om akkurat det. Kanskje får vi ikke spikret stallen før den siste uka i mars. Jeg er helt sikker på at det blir ledige spillere når klubber høyere opp i systemet forsterker på slutten av vinduet. Det handler om å ha is i magen, sier Bergersen, som hadde en spiller fra en eliteserieklubb på kroken.

- Dessverre falt han ut.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00