Førstedivisjonsspiller Aleksander Melgalvis var viktig for HA-laget som utliknet to ganger og greide uavgjort mot HamKam på Briskeby.

En foreløpig langt mindre omtalt spiller, 15 år gamle Simen Bolkan Nordli fra Ottestad, spilte også en sentral rolle for Pål Jacobsen og Kai Kristiansens mannskap.

Etter 2-2-kampen skryter rutinerte Melgalvis unge og urutinerte, men meget lovende Bolkan Nordli opp i skyene.

- Det var en fin opplevelse å spille med ham i dag. Han er en fantastisk spiller, og han viste det mot HamKam i dag. Det synes jeg du skal skrive i avisa, skryter han.

HamKam bør ifølge Melgalvis få Bolkan Nordli, som fortsatt ikke har signert for HamKam, men som ønsker å spille på Briskeby, til å krysse Åkersvika snarest.

- Han kan bli en stor spiller. Få ham opp i A-stallen, HamKam!

Takker for rosen

Da Ottestad-gutten som først kan øvelseskjøre bil fra desember i år, konfronteres med rosen, blir han ydmyk.

- Melgalvis er en fantastisk spiller selv, og det er veldig kult at en så god spiller sier dette om meg, forteller han.

- Hvis jeg blir en del av HamKam, som jeg selv ønsker, vil jeg prestere godt i 3. divisjon og i Interkrets neste sesong. Og det hadde selvfølgelig vært ønskelig med noen innhopp i 2. div, sier WANG-eleven.

Bolkan Nordli synes nemlig ikke at nivået som møtte ham i HamKam, var avskrekkende.

- Det var ikke skremmende høyt. Det skal sies at de var preget av litt slurv, men jeg føler jeg tok nivået bra. Hvis jeg klarer å utvikle meg bra gjennom vinteren, kan jeg kanskje være god nok for startelleveren neste sesong, smiler han.

 Fortjente uavgjort

Det var slett ikke ufortjent at Melgalvis, Bolkan Nordli og resten av HA-laget for første gang "tok poeng" mot HamKam i den årlige vennskapskampen.

Bajram Ajeti ga favorittene ledelsen etter et eksplosivt rykk tidlig i første omgang, men HA-trenerne Kai Kristiansen og Pål Jacobsens gutter kom tilbake da Thomas Lehne Olsen sørget for 1-1 før sidebyttet.

Etter hvilen tok HamKam igjen ledelsen, da Bajram Ajeti skaffet straffe og hedersgjest Emil Sildnes trillet inn 2-1.

Et snaut kvarter før full tid rotet imidlertid Kamma igjen bort ledelsen, og Anders Jevne Hagen banket inn 2-2 etter Truls Jevne Hagens klarering.

HamKams lag (4-4-2): Emil Holst – Nicholas Mickelson, Tobias Ødegård, John Anders Rise, Aleksander Woo Enger – Mikkel Gran Frankmo, Fredrik Sjølstad, Truls Jevne Hagen, Mathias Pedersen Aasand – Valentin Blaka, Bajram Ajeti.

HAs lag (4-3-3): Lars Jendal (HamKam) – Mikkel Klein Gulbrandsen (Oppsal), Simen Nysveen Johansen (Moelv), Patrick Alfei Sæbø (Ottestad), Jonas Kojedal Bye (Ottestad) – Jonatan Teigland (Ottestad), Simen Bolkan Nordli (Ottestad), Aleksander Melgalvis (Strømmen), Mats Kristiansen (Oppsal), Anders Jevne Hagen (Moelven) – Thomas Lehne Olsen (Strømsgodset)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.