Lørdag fikk Kent Bergersen sin treningskampdebut som HamKam-trener på Raufoss. Og under den tidligere Lyn- og Bodø/Glimt-sjefens ledelse, kom grønnbuksene tilbake fra 0-2 og tok med et velsmakende uavgjortresultat hjem til Hamar.

- Vi fikk testet oss bra i dag, og jeg synes vi besto testen, oppsummerer Bergersen i videoen over.

Likevel innrømmer HamKam-sjefen at laget har mye å jobbe med fram mot seriestarten om drøye to måneder.

- Ja, det meste. Vi er tidlig i fasen enda, så vi skal bli bedre både defensivt og offensivt, lover Bergersen.

I videoen øverst på siden kan du blant annet se hva Bergersen sier om brasilianske Thiago Andrade, som både imponerte og scoret i Raufosshallen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.