Skeid – HamKam 4–0

Mens folk i Hamar har begynt å drømme om opprykk, har trener Kevin Knappen hele tiden gjort alt han kan for å få laget til ikke å bli påvirket av omgivelsenes snakk.

Men da HamKam kom ut i slow motion fra startblokkene søndag, var det vanskelig å forstå hva som gikk av laget.

– Det er vanskelig å si hva som skjer i starten av kampen. Vi ønsker å gå ut og ta grep om matchen, men det klarer vi ikke, sier Ivar Sollie Rønning til HA-sporten.

Revansjesugen

Skeid dominerte banespillet totalt, og etter 14 minutter fant Mansour Gueye nettmaskene – på en dødball.

– Har dere blitt litt kjepphøye etter den gode starten deres?

– Nei, det har vi ikke blitt, sier han.

Selv om mange Hamar-folk måtte gå skuffet fra Nordre Åsen, er trønderen sikker på at HamKam vil reise seg igjen.

– Det er to tredjedeler igjen av sesongen, og det er fortsatt mye jobb som må gjøres. Vi visste at smellen kunne komme, men vi ønsket ikke at det skulle skje i dag. Og vi ønsket ikke at det skulle skje på denne måten, sier han.

– skapte mest

Sist gang HamKam tapte en fotballkamp, viste kalenderen 12. juni 2016.

Kevin Knappen, som kun har tapt to ganger i løpet av sin regjeringstid, tok ikke tapet tungt.

– Jeg synes vi gjør mye bra mellom 16-meterne, men de scorer fire mål på de fire sjansene de har.

Han legger til:

– Jeg slipper heller inn fire mål i én kamp, enn å fordele dem utover, sier han.

Da HA-sporten ber ham fortelle hva han er mest skuffet over, svarer han følgende:

– At vi ikke rydder unna i egen boks. Vi jobber og forsøker hele veien, og vi produserer langt flere sjanser enn dem. Vi klarer å holde spillet oppe, selv om vi slipper inn fire mål, svarer han.

ikke bekymret

Knappen lar seg ikke stresse.

– Inngangen er som den pleier å være. Men jeg er helt enig at vi ikke klarer å gjøre det vi er blitt enige om i starten av kampen. Da slet vi med å komme opp, sier han.

– Du blir ikke bekymret etter dagens kamp?

– Nei, så absolutt ikke. Hadde vi blitt spilt ut etter alle kunstens regler, ville jeg blitt bekymret. Men det ble vi ikke.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.