- Daniel ønsker mer spilletid enn hva har fått den siste tida, men det kan jeg ikke love ham, sier HamKam-tener Svein Inge Haagenrud.

Dermed ble Daniel, HamKam og Elverum enige om at Løten-gutten skal spille 2. divisjon for Elverum og Kevin Knappen resten av sesongen.

Daniel har spilt fem kamper fra start for HamKam denne sesongen, byttet ut i samtlige fem, og kommet inn som innbytter 10 ganger.

Spissen har ikke scoret et eneste mål i 1. divisjon og har et snitt på HA-sportens spillerbørs på beskjedne 3,11.

Daniel er spilleklar for Elverum allerede denne helga.

Nykommeren Jørn-Andre Jacobsen er ute med tre gule kort før søndagens møte med Nest-Sotra.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.