STABÆK - HAMKAM 1-5

 

Supporterfinansierte Daniel Bekkevold fikk sin første adeccoligakamp fra start mot Stabæk, da Vegard Skogheim gjorde store endringer etter en dårlig Kamma-periode. Den unge og hurtige spissen takket for tilliten med både mål og målgivende.

 

HamKam ga Stabæk juling, og satte streken for halvannen måned med skrøpelige resultater.

 

Løp fort

 

- Det var moro å få sjansen fra start, og mål og målgivende er en fin første kamp. I dag følger vi kampplanen til punkt og prikke, stråler den unge målscoreren, etter å ha slått Stabæk 5-1.

 

Den uerfarne angriperen gjorde det ordentlig tøft å være Stabæk-forsvarer, da han utgjorde et velkomponert spisspar med Tore Andreas Gundersen.

 

- Jeg gjør det jeg skal. Jeg truer bakrom og løper fort. Om jeg starter neste kamp, er opp til Skogheim, men jeg håper på å gjøre det, forteller Bekkevold.

 

Fornøyd sjef

 

Vegard Skogheim var naturligvis fornøyd med både resultatet og Bekkevold etter storseieren. Selv om spissen gjorde en god kamp, kan ikke treneren love ut plass i neste startoppstilling.

 

- Det var hans første start, men jeg kan ikke love at han starter neste kamp. Men det var i alle fall ikke hans siste start, ler Skogheim.

 

Full kontroll

 

Etter bare sju minutter fant John Anders Rise den unge spissen med et perfekt innlegg på Nadderud. Bekkevold kastet seg fram, og satte inn 1-0 med panna.

 

35 minutter var spilt da Bekkevold plantet ballen på hodet til Emil Dahle fra høyre, og moldenseren headet inn 2-0.

 

Stabæk reduserte minutter før pause, men etter hvilen tok HamKam igjen styringa.

 

Sju minutter ut i andre omgang satte midtstoppervikar Håkon Aalmen en corner i nettmaskene.

 

Viktor Adebahr trillet inn 4-1, før Tore Andreas Gundersen fikk æren av å fastsette superresultatet til 5-1.

HamKams lag (4-4-2): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Anders Nedrebø (Emil Sildnes fra 90.), Fredrik Sjølstad, Viktor Adebahr, Emil Dahle (Erik Tønne fra 71.) - Tore Andreas Gundersen, Daniel Bekkevold (Niklas Tilley Solhaug fra 87.)

Vi fulgte kampen live:

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.