• SKADEPROBLEMER: HamKam-sjef Vegard Skogheim opplever mye skadetrøbbel. I kveld må Daniel Bekkevold, som erstattet Emil Sildnes etter beinbruddet, unnværes. FOTO: Trond Lillebo, arkivfoto

Skadeproblemene fortsetter for HamKam før dagens kamp mot Nest-Sotra.

Det har vært klart i noen dager nå at Emil Sildnes er ute forresten av sesongen med beinbrudd. I tillegg ble verken Pekka Lagerblom (legg)eller John Anders Rise (lår) meldt klare fra sine skader før HamKam dro til Bergen i går.

Bekkevold skadet

Men problemene stoppet ikke der for HamKam-trener Vegard Skogheim. Daniel Bekkevold meldte seg også på skadelisten for det allerede hardt rammede HamKam-laget. En kjenning i låret gjorde at Løten-gutten ikke ble med til Bergen.

Det lå dermed an til at unge Christian Wirstad (18) kunne bli en joker på benken, selv om han ikke fikk proffkontrak. Sjukdom har satt Wirstad utenfor troppen.

Det betyr at Vegard Skogheim har tatt med seg unge Henrik Lehne Olsen (16) og Kristian Eriksen (18) til Sotra, sammen med Emil Holst(16), Torgeir Strand Osmo (18) og Ibrahim Fofanah (19).

Vil være mer offensive

HamKam-trener Vegard Skogheim er - tross alle skadeproblemene - optimistisk før kveldens oppgjør på Sotra.

- Det er ikke noe galt med troppen. Alle er glade og i godthumør. Det blir viktig for oss å være bedre på de tingene vi ikke var så gode på mot Hødd. Vi må være mer offensive i hodet i 16-meteren til motstanderen, sa Skogheim i denne ukas Corner.

Han mener også at det er dumt å undervurdere Nest-Sotra fordi klubben er mindre kjent.

- Jeg mener laget er bedre enn navnet. Det er et hardtarbeidende lag som tok alle tre poengene borte mot Ranheim, sier Skogheim.

HamKam stiller da med disse elleve i dag (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, Heidar Geir Juliusson - Kristoffer Hagen, Aziz Idris, Viktor Adebahr - Fredrik Sjølstad, Tore Andreas Gundersen, Magnus Sylling Olsen.

Følg kampen live her fra klokka 18!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.