HAMAR: I går ble det klart at leiesoldat Erik Tønne forlater HamKam, og selges fra Sheffield United til Sandnes Ulf. I dag var trønderen allerede borte fra Kammas formiddagstrening på Briskeby.

- Vi er nesten vant med det i fotballen, at noen kommer og noen går. Det var ikke et stort sjokk, vi hadde jo en avtale med Sheffield United om at de kunne kalle ham tilbake igjen. Men det gikk fort i svingene da det først skjedde, forteller trener Vegard Skogheim, om spissen som nå skal prøve lykken i Tippeligaen.

Toårskontrakt

En som slett ikke forlater HamKam, er supporternes Daniel Bekkevold. Den hurtige publikumsfavoritten forlenget i dag kontrakten med HamKam, og binder seg dermed til spill på Briskeby i to nye år.

- Jeg tror det er veldig bra for utviklinga mi. Dette er et fint sted å utvikle seg, en bra klubb, oppsummerer Bekkevold positivt.

At angrepskollegaen Tønne forlater Briskeby, gjør Bekkevolds veg til startellever og adeccoligaspill kortere.

- Det har jeg ikke tenkt så mye på, men da øker jo sjansene mine, avslutter han smilende.

Sjefen ikke opplyst

HamKam-sjef Vegard Skogheim hadde ikke hørt om Bekkevolds kontraktsignering, da HA konfronterte ham like etter dagens treningsøkt.

- Da vet du mer enn meg. Jeg vet at han har fått tilbud om det, og det er mulig han har sagt ja til deg, men han har ikke sagt ja til meg ennå. Hurra! ler Skogheim, som nå kan glede seg over at både Bekkevold og Fredrik Sjølstad vil befinne seg på Hamar også etter nyttår.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00