- HamKam er avhengig av byen Hamar, men vi gjør ikke så mye for byen vår. HamKam må begynne å ta ansvar, oppfordret Smestad Pedersen og kom med en rekke forslag.

- Spillerne kan ha fysisk fostring på SFO på byens skoler, natteravner sammen med oss i Banden, eller besøksvenner på Prestrudsenteret, foreslo nestlederen, før han fortsatte:

- Slik det framstår nå snylter vi på byen, i stedet for å stille opp for byen vår. Det er jeg lei av, og synes det til dels er pinlig, var den tøffe kommentaren fra Smestad Pedersen.

- Alt dette har vi i Banden foreslått også tidligere for klubben, sa nestlederen til rungende applaus fra de frammøtte.

Les også
SPORT Se video fra informasjonsmøtet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.