- Vi varierer veldig i løpet av 90 minutter. På vårt beste spiller vi flott fotball, men disse periodene er for få og for korte, sier trener Kjetil Zachariassen.

Vertene på Kadettangen ledet 2-0 til pause, etter at Kamma misbrukte en stor sjanse sekunder før hjemmelaget kontret inn 2-0.

- Jeg synes innbytterne våre kommer inn og er med på å endre litt av kampbildet etter pause, sier HamKam-treneren.

Og en av dem som kom inn fra benken, nykommeren Garib Gerkondami, klarte seg veldig fint og reduserer til 1-4, forteller Kamma-treneren.

Garib er temmelig fersk i Kamma-trøya etter overgangen fra Kongsvinger, men HamKams trener liker godt det han har sett av nykommeren fra så langt.

HamKams neste kamp er hjemme mot Fjellhamar 23.4.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.