Hamar
- Det stemmer at vi har hatt trøbbel med hurtige Sandefjord-kanter tidligere, men i dag stemte det langt bedre, sier Rise som leverte årsbeste på venstresida.
På motsatt side klarte Truls Jevne Hagen endelig å kontrollere Eirik Lamøy.
- Jeg har slitt veldig med tempoet hans, men i dag hadde jeg bestemt meg for at det ikke var snakk om å bli fraløpt, smiler Jevne Hagen.
Begge modølene spilte svært solid og ble ikke overspilt en eneste gang.
- Det er nok kanskje min beste kamp for sesongen, og nå gleder vi oss til Elverum neste helg. Det blir garantert en krig om poengene i lokaloppgjøret, sier John Anders Rise.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.